Spring naar inhoud

Over ons

Wij zijn Leander en Hantzen en sinds 2010 zijn wij gezinshuisouders. In 2015 zijn wij met de jongeren en onze huisdieren vanuit de stad naar Idaerd verhuisd en vanaf augustus 2017 werken wij als zelfstandig ondernemers onder de paraplu van Driestroom. Wij zijn een kleinschalig gezinshuis wat op dit moment plaats biedt aan twee en maximaal drie jongeren. Ons uitgangspunt is ‘zo gewoon als mogelijk en zo bijzonder als nodig’.

Hantzen

In 1975 ben ik geboren in Leeuwarden en daar ook opgegroeid. Ondertussen is het al meer dan twintig jaar geleden dat ik hier de maatschappelijk werk opleiding gedaan heb en vanaf die tijd heb ik steeds in de (jeugd)hulpverlening gewerkt. Op dit moment werk ik als medisch maatschappelijk werker binnen de ouderenzorg. Doordat Leander thuis is, heb ik altijd naast het gezinshuis kunnen werken.

Ik ben SKJ geregistreerd: 111016388. Mijn registratie loopt tot oktober 2027. Ook ben ik geregistreerd bij het Registerplein: 461050837.

Leander

Ik ben Leander, geboren in 1976 en opgegroeid onder de rook van Rotterdam in een warm gezin met om mij heen een geadopteerde zus en meerdere pleegkinderen. Als kind was ik een buitenbeentje en een dromer en als volwassene mag ik nog steeds graag mijn fantasie gebruiken in het schrijven van verhalen of het bedenken van een avonturenspel voor de kinderen. Ik heb hiervoor in de ICT gewerkt, maar raakte al snel het winstbejag in die sector zat en besloot mij te richten op de jeugdzorg. In deze sector heb ik sinds 2003 met plezier gewerkt. Sinds 2020 werk ik ook als illustrator. Op www.leanderdegoede.nl is werk van mij te vinden.

Ik ben SKJ geregistreerd: 100028358. Mijn registratie loopt tot juni 2023.

Eske, Paco & Tony.

Zonder huisdieren is ons huis geen thuis. Wij hebben drie honden en een eigenzinnige kat.

Paco is een Podenco mix en is via www.ace.nl bij ons komen wonen in 2012. Hij zoekt graag de mensen op en kan heerlijk tegen de kinderen aan gaan liggen wanneer ze televisie kijken. Het is echt een mensenhond en kan nooit genoeg aandacht krijgen.

Eske is als pup in 2011 ons team komen versterken. Ze is een Barbet, een ras wat ook wel als hulphond ingezet wordt. Hoewel Eske in heel veel opzichten niet voldoet aan de beschrijving van haar ras, is het opvallend hoe ze gericht is op de kinderen. Ze staat heel veel toe en met het uiterlijk van een teddybeer krijgt ze ook heel veel aandacht.

TonyTony is een kleine Podenco mix en woont sinds november 2019 bij ons. Hij is via www.podencoworld.nl bij ons gekomen. Omdat hij enorm dol is op aandacht en de hele tijd dichtbij je wil zijn, hebben we nog geen mooie foto kunnen maken.

BambamKat BamBam is in de zomer van 2021 bij ons gekomen. Een prachtige kat die geniet van het rondstruinen in de weilanden en er geen moeite mee heeft om bijna zwart van de modder weer voor de deur te staan.

Ilja Goudberg

Is als GZ-psycholoog vanaf februari 2022 verbonden aan ons gezinshuis in de functie van behandelcoördinator. Ilja werkt als ZZP’er op verschillende plekken zoals andere gezinshuizen, maar ze wordt ook ingehuurd door een aantal zelfstandige praktijken.